Mrs Greengrass CBD

Vuoteen 2021 lähdemme lupaavissa merkeissä

Vuosi 2020 on ollut ehdottomasti haastavin meille näiden viiden vuoden aikana, kun olemme hampputuotteiden parissa toimineet. Meillä on ollut vaikeuksia, niin tuotantoon kuin toimituksiin liittyen aina maaliskuun puolesta välistä asti, jolloin jouduimme seisauttamaan tuotannon.

Nyt onneksi olemme saaneet tuotannon takaisin käyntiin ja vuosi 2021 näyttää jo paljon lupaavammalta. Ensimmäiset uuden erän tuotteet ovat jo saapuneet Suomenkin varastolle ja seuraavan täydennyksen pitäisi olla perillä tammikuun puolen välin tienoilla. Osa uusista tuotteista näkyy jo verkkokaupassamme. Päivitämme uusia tuotteita saapumisjärjestyksessä saataville. Kaikkien kaupassa näkyvien tuotteiden, joiden varasto on tällä hetkellä loppu, pitäisi olla perillä Suomessa viimeistään heti helmikuun alussa.

CBD-jauhe on vaihtunut lasiseen purkkiin, josta saatavilla uusia tuotekuvia pikapuolin. Lisäksi purkissa on kosmetiikkatuotteissakin käytetty tuplakansi niin kallisarvoista jauhetta ei pääse häviämään purkkia avatessa.

Kiitos kaikille asiakkaille, jotka olette eläneet vuoristorataa kanssamme.

Ajankohtaista

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00