Usein kysytyt kysymykset

Tuotteet voi palauttaa, jos ne ovat avaamattomia sekä myyntikelpoisia. Palautus tulee tehdä 14 päivän kuluessa ja asiakkaan kustannuksella. Tuotteen palautuksesta tulee ilmoittaa meille ennen palautusta sähköpostitse info@mrsgreengrass.com

Tuotteet lähetetään omalta varastolta Suomesta.

Tilaukset toimitetaan yleensä 2-4 päivän sisällä tilauksesta. Varastoltamme tuotteet lähtevät pari kertaa viikossa. Yleiset varaston postituspäivät ovat tiistaisin ja perjantaisin. Lukuunottamatta pyhäpäiviä. 

Otathan huomioon, että pankkisiirron kirjautuminen tilille vie pääsääntöisesti vuorokauden ja tämän jälkeen siirrot joudutaan kirjaamaan käsin maksetuksi. 

Mrs Greengrassin verkkokaupasta vastaa Cannacia Oy, joka on suomalainen perheyritys, joka toimii hamppualalla. 

Otamme mielellään vastaan yhteydenottoja jälleenmyyntiin liittyen info@mrsgreengrass.com. Tuotteitamme on myös ollut myynnissä muun muassa High Life– liikkeissä sekä Espanjassa eri liikkeissä. 

Tuotteemme ovat laillisia Euroopan Unionin alueella. Kosmetiikkatuotteemme löytyvät CPNP-rekisteristä. Kaikki tuotteemme ovat THC-vapaita Suomen viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti eivätkä sisällä mitään päihdyttävää. 

Tuotteitamme ei voi noutaa varastolta, kaikki tilaukset lähetetään asiakkaille noudettavaksi toivomaansa Matkahuollon noutopisteeseen.

Käteismaksu mahdollisuutta ei valitettavasti ole. Otamme vastaan ainoastaan korttimaksuja ja tilisiirtoja Cannacia Oy:n tilille. Tilaukset tehdään aina verkkokaupasta. 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00