MRS GREENGRASS

TIETOSUOJASELOSTE

Tämä on 1world-shop Oy:n henkilötietolain Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 30 artiklan mukainen seloste käsittelytoimista

Henkilötietorekisterin pitäjä

1world-shop Oy
Y-tunnus: 2446630-7

Rekisterinpitäjän edustaja rekisteriä koskevissa asioissa:

1world-shop Oy
Y-tunnus: 2446630-7
Johanna Ahonen (toimisto@mrsgreengrass.com)

Rekisterin nimi

1world-shop Oy:n asiakas-, ja markkinointirekisteri

Henkilötietojen kerääminen

Olemassa olevien asiakassuhteiden hallintaan ja kehittämiseen sekä viestinnän ja markkinoinnin kohdentamiseen. 

Käytämme myös tietoja palveluiden tarjoamiseen, kehittämiseen ja tiedottamiseen.

Henkilötiedoiksi luetaan esimerkiksi nimi, henkilötunnus, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. 

Voimme kerätä sinusta henkilötietoja kun asioit verkkokaupassamme ja selailet sivustojamme www.msgreengrass.com) tai tilaat uutiskirjeen. Laillinen peruste henkilötietojen käsittelyyn ja henkilötietojen käsittelyn oikeutetut tarkoitukset:

  • Antamasi suostumus, esimerkiksi uutiskirjeen tilaamiseen
  • Silloin kun käsittely on välttämätöntä kanssasi tekemämme sopimuksen kannalta (tuotteiden tilaus)
  • Muu oikeutettu peruste henkilötietojen käsittelyyn

Tehdessäsi tilauksen verkkokaupasta, keräämme sinulta henkilötiedot tuotteiden toimitusta varten. Kun rekisteröidyt verkkokauppaan (Oma tili -osio), keräämme seuraavat tiedot: nimi, osoite, kirjautumistiedot (sähköpostiosoite ja salasana)

Tilatessasi uutiskirjeemme keräämme sähköpostiosoitteesi lähettämistä varten.

Käyttäessäsi verkkosivustoa, keräämme palvelun käyttöä koskevia tietoja. Keräämme sivuston käyttöäsi koskevia tietoja (ostohistoria, selailuhistoria) ja saatamme myös yhdistää niitä yhteen muiden käyttäjätietojesi kanssa.

Käsittely ja talleminen

Käytämme henkilötietojasi asiakaspalvelu- ja myyntitarkoituksiin. Käytämme nimeäsi, sähköpostiosoitettasi sekä miuta antamiasi tietoja. Kun olet tehnyt tilauksen, tiedot lähetetään tilauksesi yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos tilaat uutiskirjeemme, yhteystietojasi (sähköpostiosoitettasi) säilytetään niin kauan ennen kuin peruutat uutiskirjeen tilauksen.

Verkkokaupan oma tili- osiossa säilytetään antamiasi henkilötietoja niin kauan kuin käyttäjätili on olemassa.

Tietojärjestelmillä tallennettavat ja käsiteltävät tiedot ovat rajattujen ja nimettyjen henkilöiden käytettävissä. Käyttö edellyttää kirjautumista tietojärjestelmään omalla henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Tietojärjestelmät ovat suojattuja asianmukaisilla virustorjuntaohjelmilla ja palomuureilla.

Henkilötietojen luovuttaminen

Käytämme Paypalia maksujen käsittelyyn. Henkilötiedot, joihin näillä toimittajilla on pääsy, ovat nimesi, osoitteesi ja maksutietosi.

Rekisteröitynä sinulla on tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeus vastustaa tai pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista sekä tehdä valitus henkilötietojen käsittelystä valvontaviranomaiselle sekä lisäksi pyytää tietojesi poistamista tai tietojen siirtämistä järjestelmästä toiseen. Kaikki rekisteröidyn pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti toimisto@mrsgreengrass.com

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietojärjestelmillä tallennettavat ja käsiteltävät tiedot ovat rajattujen ja nimettyjen henkilöiden käytettävissä. Käyttö edellyttää kirjautumista tietojärjestelmään omalla henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Tietojärjestelmät ovat suojattuja asianmukaisilla virustorjuntaohjelmilla ja palomuureilla. Jokainen käsittelijä voi käsitellä vain niitä henkilötietoja, joita hän tarvitsee työtehtävissään.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

1world-shop Oy voi myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn yrityksen ulkopuolisille yrityksille, jotka voivat sijaita myös Euroopan Unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolella olevissa maissa, kuten Yhdysvalloissa. Nämä yritykset voivat käsitellä henkilötietoja tarjotakseen esimerkiksi IT-palveluita. Tällaisissa tapauksissa riittävästi tietoturvasta ja rekisterin käsittelystä huolehditaan EU-U.S. – Privacy Shield – järjestelyllä, tai sopimusteitse käyttämällä EU-komission hyväksymiä mallilausekkeita.

Tietosuojaselosteen muutokset

Mikäli muutamme tätä selostetta, on se päivitettynä internet-sivuillamme. Mikäli muutokset ovat merkittäviä, voimme informoida näistä myös muulla tavoin. Suosittelemme, että käytte säännöllisesti verkkosivuillamme ja huomioitte mahdolliset muutokset selosteessa.

 

TYKKÄÄ JA JAA

SEURAA MEITÄ SOMESSA

Item added to cart.
0 items - 0,00