CBD öljy Mrs greengrass Suomessa

Vihdoin ostoksille

Nyt hieman yli kaksi kuukautta varastomme ja varojemme takavarikoinnin jälkeen olemme päässeet tilanteeseen jossa voimme avata verkkokauppamme uudelleen.

Valitettavasti takavarikko on edelleen voimassa, joten joudumme avaamaan hieman suppeammalla tuotevalikoimalla aluksi. Pyrimme saamaan kaikki verkkokaupassa jo näkyvät tuotteet mahdollisimman nopeasti varastoomme, jonka jälkeen otamme myös myös muutamien pitkäaikaisten yhteistyökumppanien tuotteita kauppaamme myyntiin.

Mrs Greengrassin toiminnasta Suomessa ja Pohjois-Euroopassa vastaa jatkossa 1world-shop Oy, joka aloittaa myös 1.8. Turussa Mrs G ihoöljyjen tuotannon. Pyrimme saamaan nämän tuotteet testautettua Fingredients Oyllä vielä elokuun aikana, jotta pääsemme siirtymään kokonaisuudessaaan Suomessa valmistettujen öljyjen myyntiin täällä.

1 world-shop Oy on luvannut ottaa korvausvastuun toukokuussa takavarikon vuoksi Mrs Greengrassin toimittamatta jääneistä tuotteista ja toimittaa heille vastaavat tuotteet veloituksetta. Olemme saaneet nyt haltuumme tuolta ajalta olevien tilausten tiedot ja alamme käydä niitä asiakkaiden kanssa yksityisesti läpi.

Jos tilauksesi Mrs Greengrassin kaupasta on jäänyt toimittamatta Tullin takavarikon aikana, otathan sähköpostitse yhteyttä kuitin kera. info@mrsgreengrass.com

Ajankohtaista

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00