CBD-öljy 20% Fullspectrum

39,90

Meidän huippulaadukas hamppu CBD-öljymme on valmistettu parhaista raaka-aineista, joita Euroopassa on saatavilla. Tuotettamme saa lainsäädännön vuoksi käyttää ainoastaan kosmetiikkana ulkoisesti.

Saatavuus: Varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

CBD-öljy, joka on tehty CO2-uuttamalla sertifioiduista hamppulajikkeista ja sisältää täyden spektrin kannabinoideja ja terpeenejä.

Luonnollinen CBD:n (kannabidiolin) lähde.

Ravintolisä: 10 ml. Yhteensä n. 180 tippaa

AINESOSAT: Idätetty Hampunsiemenöljy ja hamppu-uute(CO2).

Yhteensä: 2000mg CBD

Päivän saantisuositus: 3-5 tippaa, sisältää 32-56mg CBD:tä, ei virallinen saantisuositus.

Mrs G CBD-öljy on puhdas ja luonnollinen tuote, joka on valmistettu sertifioidusta orgaanisesti kasvatetusta hampusta tehdystä hamppu-uutteesta, sekä idätetystä hampunsiemenöljystä. Öljy sisältää täyden spektrin kannabinoideja ja terpeenejä, sekä välttämättömiä ravintoaineita. Lisäksi  se sisältää runsaasti CBD:tä (kannabidiolia), joka on peräisin kypsän teollisen hampun lehdistä ja kukinnoista. 

KÄYTTÖ: 3-5 tippaa Mrs G CBD-öljyä 1-2 kertaa vuorokaudessa, mieluiten ennen ruokailua. Laita tipat kielen alle 30-60 sekunniksi ennen nielemistä. 

BRC AA SERTIFIOITU | TÄYSI SPEKTRI HAMPPUA | CBD-A ⎜ CBD LÄHDE ⎜GMP SERTIFIOITU ⎜HACCP SERTIFIOITU ⎜TÄYSI SPEKTRI KANNABINOIDEJA JA TERPEENEJÄ

Emme väitä Mrs G CBD-öljyllä olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia.

SUOSITUKSET:

  • Älä ylitä päivittäissuositusta.
  • Kysy lääkäriltäsi raskauden, imetyksen, sairauden tai lääkityksen kanssa käytettäessä.
  • Ravista ennen käyttöä.
  • Säilytä kuivassa ja viileässä (huonelämpötilassa)
  • Pidä lasten ulottumattomissa.
  • Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

VALMISTETTU EI-PSYKOAKTIIVISESTA HAMPUSTA | BRC AA SERTIFIOITU GMP SERTIFIOITU  HACCP SERTIFIOITU | TÄYSI SPEKTRI HAMPPUA

Tuotettu Espanjassa skandinaavisin voimin.

Lähetämme kaikki tuotteet kotimaan varastostamme.

Gluteeniton ⎜Laktoositon ⎜Vegaaninen

CBD-öljymme valmistetaan Euroopassa viljellyistä sertifioiduista hamppulajikkeista. Jokainen raaka-ainetoimittajamme on rekisteröity järjestelmäämme ja vaadimme heitä noudattamaan EU.n määräyksiä viljelysten suhteen. Raaka-aineemme viljelijöiden tulee harjoittaa orgaanista, puhdasta, ympäristöystävällistä sekä kestävällä pohjalla olevaa viljelytoimintaa.

CBD-öljymme ovat täyden spektrin omaavia öljyjä, jotka ovat laadultaan kilpailukykyisiä minkä tahansa vastaavan tuotteen kanssa markkinoilla. Öljyjemme pohjaöljynä on orgaaninen hampunsiemenöljy ja hamppu-uute tuotetaan superkriittisellä CO2-uutolla, joka on alan ”golden standard”. Tällä tavalla saadaan uutettua parasta mahdollista laatua olevia ekstrakteja hampusta. Testaamme jokaisen tuotantoerämme itse ja lisäksi testautamme luonnollisesti tuotteemme puhtauden ja pitoisuuksien varmistamiseksi myös ulkopuolisessa laboaratoriossa, joka tällä hetkellä on espanjalainen Fundacion Canna.